MAGAZIN PENTRU NEVĂZĂTORI ȘI SLAB-VĂZĂTORIALTIX VISION

Dispozitive de scanareclearreader+ Advanced

Ce spuneți de un dispozitiv care sa va citescă dimineața ziarul preferat? ClearReader+ Advanced scanează și citește documentele doar prin apăsarea unui buton. ClearReader+ Advanced este practic același dispozitiv ClearReader+ dar care beneficiază de un Feature Pack care adaugă funcții și posibilități noi și practice.

Redescoperiți placerea cititului oricând și oriunde. În câteva secunde, ClearReader+ scanează și începe să redea cu o voce clară și naturală.

ClearReader+ este proiectat pentru simplicitate. Butoanele sunt ușor de folosit și au forme distinctive.

Puteți alege din 59 de voci, masculine sau feminine și între 31 de limbi diferite.

Aveți opțiunea de a salva ceea ce vă interesează. Puteți să arhivați o singură pagină sau pagini multiple pentru a le accesa atunci când aveți nevoie.

● Caracteristici:

● Cameră HD cu auto focus și optică de excepție.

● Recunoștere rapidă a textului (OCR)

● 59 de voci (TTS)

● 31 de limbi disponibile

● Difuzoare Stereo

● Butoane volum, viteză citire, port pentru căști, port HDMI, port USB, slot card SD, acumulator Li-Ion (până la 5 ore de utilizare continuă), iluminare LED, mâner transport.

● Cu Feature Pack puteți să vizualizați textul în diferite moduri (LIne view, Column view, Full page, Overview). De asemenea puteți să: alegeți între 16 combinații de moduri de contrast culoare, dimensiune font, tip font, evidențiere text.

Specificații:

● Dimensiune: 23 x 24 x 10 cm

● Greutate: 2.460 gr

● Dimensiune Feature Pack: 20 x 1,5 x 7 cm

● Greutate Feature Pack: 215 gr

Preț: 2.790 EURO + TVA

*Prețurile afișate se calculează la cursul BNR din ziua plății

**Produsele noastre nu se pot achiziționa online. Pentru a achiziționa un produs și pentru mai multe informații vă rugăm sa ne contactați.