MAGAZIN PENTRU NEVĂZĂTORI ȘI SLAB-VĂZĂTORIALTIX VISION

dispozitiv etichetare vocalăpenfriend 3

PenFriend este un dispozitiv cu care, folosind etichete autoadezive, pot fi etichetate obiecte folosite zi de zi. Pur și simplu atașați eticheta pe obiectul dorit, apoi cu ajutorul dispozitivului înregistrați orice mesaj, care apoi, cu PenFriend va putea fi citit.
Acest aparat poate fi folosit pentru a eticheta orice: cutii de conserve, borcane, CD-uri, aparate electrocasnice, sau chiar pentru a organiza scrisori şi alte acte, pentru a lăsa mesaje vocale sau a înregistra liste de cumpărături.
Poate fi utilizat şi pentru a lua notiţe: înregistraţi mesajele şi lipiţi etichetele asociate acestora în agenda dumneavoastră.
Aparatul este ușor de folosit, fiind prevăzut cu un buton de pornire/oprire a înregistrării. Pentru a asculta mesajul asociat etichetei, atingeţi-o cu vârful dispozitivului şi PenFriend va reda pe loc înregistrarea prin difuzorul încorporat.
În total, PenFriend vă permite să înregistraţi peste 70 de ore de voce. Memoria aparatului este de 4G și poate fi extinsă cu ajutorul unui card SD de maxim 16GB, neinclus în pachet.
Împreună cu dispozitivul de etichetare audio veţi primi şi un pachet de 127 de etichete autoadezive.

Preț: 152 EURO + TVA

*Prețurile afișate se calculează la cursul BNR din ziua plății

**Produsele noastre nu se pot achiziționa online. Pentru a achiziționa un produs și pentru mai multe informații vă rugăm sa ne contactați.