MAGAZIN PENTRU NEVĂZĂTORI ȘI SLAB-VĂZĂTORIALTIX VISION

imprimantă braillevp columbia 2

Obțineți o imprimare Braille rapidă și fiabilă cu VP Columbia 2 și Power-Dot Braille! Cu o viteză de imprimare de120 CPS, acest embosser imprimă față verso și vă oferă o grafică tactilă de cea mai înaltă rezoluție. Iar pentru cei care doresc un punct braille extrem de puternic, noul Braille Power-Dot este acum disponibil!

Noul „Power-Dot Braille”
Vizând cea mai bună calitate în Braille, ViewPlus a colaborat cu Braillo pentru a crea un punct braille pe un embosser-desktop. Rezultatul acestei colaborări este Power-Dot Braille.

Power-Dot Braille realizează cele mai puternice puncte Braille disponibile la orice imprimantă de tip desktop, dar menține în continuare o formă plăcută, rotunjită a punctelor. Pentru prima dată, este posibil să aveți un Braille de calitate pe o imprimantă tip desktop.

Grafică tactică de înaltă rezoluție.

VP Columbia 2 oferă o grafică tactilă de cea mai înaltă rezoluție disponibilă pe o imprimantă Braille. Cu 8 înălțimi diferite ale punctelor, utilizatorii pot crea grafice tactile distincte mai ușor decât pe alte imprimante Braille. Chiar dacă imaginile au linii care se intersectează, cum ar fi graficele, cititorii pot distinge ușor liniile și grilele, care pot fi tipărite la diferite înălțimi.

Software pentru grafice Braille și tactile inclus.

 Tiger Software Suite (TSS), este soluția dvs. completă pentru producerea graficelor în format Braille și tactil. TSS facilitează obținerea unei traduceri exacte în Braille, în câteva secunde. Inserați text și grafică în programe familiare precum Word și Excel și traduceți prin simpla apăsare a unui buton.
TSS este excelent pentru utilizatorii de toate nivelurile de abilități!

Design compact și ușor.

Cu un design compact, cu greutate ușoară, embosserul VP Columbia 2 se potrivește oricărui birou, făcându-l să fie soluția ideală pentru studenți, profesioniști sau orice persoană care are nevoie de o grafică de tip Braille și tactil de înaltă calitate.

Caracteristici:
120 caractere /secundă, tipărire față-verso
Braille Power-Dot - cele mai puternice, cele mai ușor de citit puncte Braille disponibile pe un embosser desktop
Grafică tactilă lider în industrie - înălțimi de 8 puncte pentru o detaliere perfectă
Alimentare hârtie tip tractor- cea mai fiabilă tehnologie de alimentare cu hârtie
400 pph (dimensiunea hârtiei A4)
Include soft TSS (Tiger Software Suite) – software Braille și grafice tactile.

Preț: 3.195 EURO + TVA

*Prețurile afișate se calculează la cursul BNR din ziua plății

**Produsele noastre nu se pot achiziționa online. Pentru a achiziționa un produs și pentru mai multe informații vă rugăm sa ne contactați.